Tevékenységünk

A következő tevékenységeket végezzük

 Tevékenységünk:

 

Ápolást, gondozást nyújtó intézmény:

 

Pszichiátriai betegek és részben foglalkoztatható súlyos és középsúlyos értelmi, vagy halmozottan fogyatékos  és idős személyek gondozása, akik állandó és folyamatos ápolást igényelnek. Az ellátást igénybe vevők korának, egészségi állapotának, fogyatékosságának megfelelő teljes körű ellátás, pszichés gondozás, valamint célszerű és hasznos tevékenységük megszervezése. Az ellátást igénybe vevők kulturális, szabadidős, sport, közösségi programjainak megszervezése.

 

Értelmi Fogyatékosok és Pszichiátriai Betegek Otthona – Berettyóújfalu Mátyás utca 1

 

Berettyóújfalu csendesebb részén a 47 – es főútvonal mentén és a vasútállomás közvetlen közelében helyezkedik el, így megközelíthetősége ideális.

Az intézmény épülete 2009 .- ben  lett teljeskörűen felújítva és így 2-3 és 4 ágyas szobák állnak az elhelyezést igénybevevők rendelkezésére.

 

Értelmi Fogyatékos részleg – Berettyóújfalu Szabolcska M utca 7

 

 Az Értelmi Fogyatékos részleg  közvetlenül nem különül el a székhelytől, az épületben 3 db 4 ágyas szoba áll az elhelyezést igénylők rendelkezésére. Az épületek rendezett park veszi körül, ahol biztoisított számukra a pihenés  és kakapcsolódás.

 

 

Idősek otthona

  

Az idősek otthona, közel a város központhoz helyezkedik el, így elérhetősége, megközelíthetősége optimális. A közös helyiségekben, illetve a lakószobákban az akadálymentes közlekedés biztosított. A főbejáratnál személyfelvonó lift segíti a közlekedést a szintek között. Az intézményi környezet lehetővé teszi az ellátást igénybe vevők nyugodt pihenését.

 

Az intézmény szobáiban 2 vagy 3 személy kerül elhelyezésre

.

Földszint:        10 db – 2 ágyas

 

Tetőtér:            9 db – 2 ágyas

 

  4 db – 3 ágyas szoba áll az ellátást igénylők rendelkezésére.

 

Fontos az ellátottak komfortérzetének biztosítása, otthonos rendezett, tiszta környezet kialakítása.